Min Blogg!!!

Har en ANNAN BLOGG!!!!

http://kataarinaa.blogspot.com/


// Katatina

Blogghjääälp

Nja jag sitter här och filurar om hur min blogg ska se ut. Jag behöver lite tipps, jag skulle vilja fixa på photoshop så att hela sidan blir som jag vill.. Går det ???

Någon som är kunnig kankse kan hjälpa mig ?? hm....


God dagens ..

alla godingar!!
Denna hära dagen blir lugn och fin :) jag skulle ha jobbat 7-16.30 men pelleplutt är fortfarande sjuk så jag jobbade 7-13.15 och sen började martin jobba :)

Nu när jag kommer hem ligger Teo och sover, han har sovit en timme tillbaka och han sover fortfarande, och jag har varit hemma nästan i 30 min :) han behöver nog sova ut så han får sova ett tag till.

När han vaknad hade jag tänkt att vi skulle åka och handla, titta på färg till hans rum och eventuellt hälsa på Olivia om hon är hemma.

**Nehe nu va min tanke på att han skulle sova slut :) han vaknade nu, men det va endå skönt :) har saknat min pojk bara medans jag var på jobbet :) thiii**

skriver mer sen ikväll... Kram

Blogg

Ja då ska jag sluta byta blogg.. så nu är denna jag ska använda..!!

Men måste fixa blogg utseendet :) hmm behöver lite hjälp tror jag  :/

Måleri dag 2 ..

Idag har vi målat det sista :) det blev SUUUPER fiint :) så jädrans fint :) , nu har färgen torkat och vi har satt upp lite saker :)

Inatt har vi sovit så gott, det var längesen :) vi vaknade och gjorde oss frukost och sedan kom svärfar och svärmor :)

Teo har inte varit så bra idag heller, men ingen feber utan det är något annat.. mamma tog febern och han hade 35,4 och hon tog en gång tid och då var det samma.. blev lite funderasamma. Teo var jätte blek när han kom hem och nere, mycke mycke gnälligare och kinkigare och va kanon lugn.. väldigt ovanligt för att vara T.
Han vill inte äte bara dricka och nu somnade han som en STEN.

Ringde tidigare till barnakuten men dom tyckte att jag ska ge han alvedon och vänta tills i morogn och det får vi ta och prova då.

Här kommer lite bilder på våran nya hall :)
Lördag :)

Då var det lördag :) wiii..
9.30 kom svärmor och svärfar till oss för att hjälpa oss att måla hallen :) Hallen ska bli från VINRÖD till Vit :D det kommer nog bli as bra :D

Teo lille plutt skrutt6 är fortfarande sjuk, febern är kvar.. stackas lilla älskling. Han ska åka till mormor och morfar i helgen medans vi målar :)

Måleriet har gått bra, vi har målat två gånger och det ser bra ut :)

Martin och jag får en lite myskväll så Teo inte är hemma :D

<3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0